310512

31 maj, sofia petronellas namnsdag:)

Började dagen med en promme med sis och sen frulle på det:) sen åkte vi och köpte mango på kvantis innan vi åkte och hälsade på olli i snäs. Fick även övertalat henne att hänga med oss till Åkulla bokskogar för att plocka blommor och ha picknick;) så sjukt random aktivitet men ändå mkt mysig:)

Blev även en mkt random joggingtur, dock lite kort när ens träningskompis inte pallar trycket;)

Kvällen spenderades med bästa idis!! Att en vecka kan kännas som en evighet... Hur klarade jag mig när du va i aus är frågan;)

Nu ska jag sova och tagga jobb imon, natti:*


300512

Onsdagskväll, känner hur veckorna bara susar förbi!

Haft en mysig dag med min sis. Båda är typ lite halvsjuka så blev en lugn och slapp dag. Tvingade Fia att röja bland all gammal skit typ.. Sen vid fyra åkte jag och mams till Falkenberg:) hon skulle till tandis så vi gjorde en liten utflykt av det och strosade även runt lite i staden:) fick spenderat mina sista kronor... På en härlig sommarklänning som jag hoppas att jag kommer kunna använda massor! Blev även ett underbart doftljus!

Nu ligger jag och sofy i sängen och tänkte somna till Hannah Montana the movie;) myyyyysfaktor till max:*

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2203311/images/2012/pic_204736203.jpg" class="image">


Carlshamn soygurt

Jag fick för ett par veckor sedan vara med och prova de nya soygurtarna som carlshamn kommit ut med. Det är två yoghurtar gjorda på soja mjölk. Den ena med smak av blåbär och den andra tropiska frukter.

Båda soygurtarna får 4/5.

De hade en väldigt god och krämig konsistens. Blåbärssmaken var supergod, smakade nyplockade blåbär:) men tyvärr hade den en lite "tom" eftersmak som tyvärr soya produkter har ibland. Den eftersmaken fanns inte alls hos de tropiska frukterna. Dock kändes de tropiska frukterna lite mer konstgjord i smaken jämfört med blåbärssmaken.

Rekommenderar både soygurtarna till mina vänner om ni är sugna att prova nått nytt:)


Bananbröd

Hej hopp! Tänkte bara slänga ut en bild på det supersmarriga bananbrödet som jag gjorde till min mor igår. Har aldrig gjort det innan men jag måste säga att det blev över förväntningarna!! Så om ni kommer på besök inom det närmaste dagarna kanske det finns en bit kvar, om ni har tur...;)

Nu ska jag strax bege mig till hajen för ett jobbpass till 20.30, ciaaaao:*


Morsdag

Klockan är bara lite efter tio och både jag & Sofy ligger nerbäddade:) kom nyss hem från morsdagsfirande hos mormor och morfar. Mysig kväll med grillat & svenska jordgubbar:*


270512

Känslan man får när hela strandpromenaden luktar somkräm!;) looove summertime:*


260512

Redan slutet av maj, lite sjukt faktiskt!

Spenderade även denna dagen på golfbanan. Först agerade jag coach till sofy och sen var jag funktionär till max. Satt i solen och fyllde i resultat, tagga min solglasögonbränna nu;)

Cyklade hem min cykel eftersom jag fick skjuts igår. Härligt att röra på sig lite:) åt varmrökt lax och sparris till kvällis och sen cyklade jag en sväng, följde sofy till Sofie bland annat:)

Nu kollar jag melodifestivalen och den suger!


250512

Tjobre bloggen! Började dagen med en joggingtur i det fina vädret:) hade en lugn och härligt morgon innan jag cyklade till golfbanan, 10,6km på 36min;) hjälpte till som funktionär och hejade på sofy:) va typ där hela dagen:

Kollade mamma Mia och käkade campen till kvällis sen drog jag och sofy på en roadtripp till tvååker. Kollade lite fotboll och var allmänt coola;) nercabbat is the shit!;)


Sommar Varberg!

Nu är varbergs som bäst, when its summertime!<3

De första tre dagarna och min traniee period är nu över på hajen och jag STORTRIVS! Känns som om jag sitter och leker affär varje gång det kommer en kund;) haha!

Efter jobbet idag passade jag på att stanna kvar och få lite massage. Underbart! Mådde in så bra när jag kom hem så fick tyvärr cancellera planerna på att göra Bodegan osäkert ikv, blev ist lite fika och chill med sofy och en kvällspromme med min moder:)

Imon blir det att vara funktionär på Scandia Tour golftävlingen som Varberg arrangerar och soffan spelar!:)


Hajen

Första jobbdagen avklarad and it was so much fun!! Längtar typ tills jag ska jobba igen imon;) massa trevligt folk och nytt så trivdes super, hoppas det fortsätter i samma takt;)

Efter jobbet cyklade jag raka vägen till olli-bolli i snäs, det bjöds på god mat och massor av fina bilder från aussi:)

Nu ska jag sova och drömma om koder till alla frukt och grönt;*


210512

Underbart med sommarvärme, inte lika nice nu när man ska sova dock;)

Ligger i sängen och taggar JOBB imon! Nattti:*


200512

Godmorning! Vaknade vid halv åtta tiden när det var dags för la familla att bege sig till golfbanan för coop forums golfen;) gick ut på en mysig promme med sötis jojjan:) like old times typ;) nu har jag precis käkat frulle och sitter och njuter av min espresso. Dock inte så länge till för är man en svamp så är man;)

Senare blir det kanske ett pass på friskvågen om jag orkar;) och så ska jag käka lunch på golfbanan när la familla spelat klart:)

Ser ut att bli gryyyyymt bra väder idag! Loooovely!:*


190512

Bästa sis är finally home<3

Startade dagen med en morgonpromme i solen:) Olivia kom hit efter jobbet igår och sov över så vi hade en Berglunds pw och sen mysig frukost på det:)


180512

Blivit dåligt med updates det senaste känner jag. Har inte haft tid;) eller ork!

Lägger upp lite bilder som en summering av veckan. Lunch på paggan med gyms, campensallad med olli, förfest hos Anna och Oscars med gymor:*


140512

Måndag igen och det betyder sista veckan som arbetslös;) va ute en sväng med fio innan och blåste typ bort men skönt att komma ut och få lite frisk luft. Annars så har jag en riktig fixar dag, bäddat rent i min och fias säng. Även tvättat täcken och kuddar;) deni! Sen har jag även börjat förberedelserna inför mor och fars lilla tillställning på onsdag. Bakade grissini for the first time in my life, och jag blev mkt nöjd;)

Snart ska jag ner och köra ett pass easyline med Mary:)


130512

Bakissöndag med stort S! Vaknade upp med Ida vid min sida, nästan;) så himla kul när man kan börja pussla ihop gårdagen det första man gör;) gick upp och åt frulle och sen back till sängen, låg och pratade massor!! Som jag saknar dig ! Låg i sängen tills det var dags för lunch;) åt lite och så kom lui med:) sen hämtade vi upp olli och fio innan vi drog till vare för lite städning;) katta hur vi lämnade det;)

Efter det blev det en roadtrip i stan med ted gärdestad på högsta volym;) och så inhandlade vi alldeles för mkt gottit på kvantum och hemmakväll och drog till Anna för bakishäng, mucho nice!

Sen promenerade jag och Ida hem så lite fick vi allt rört på oss;) känns som om det blev ganska mkt av dagen även att vi var sjukt slappa;) nu kommer jag somna som en stock typ!
Nattti:* och tack alla för en toppenkväll igår!!


Gårdagskvällen

Kvällen igår var random, mkt hände men det var ändå grymt kul! Vet inte riktigt hur jag ska summera den och tyvärr har jag inte så mkt bilder att bjuda på heller... Vi började iaf med fördrink hos M innan vi begav oss till vareborg;) taxifärden till Oscars sen finns det typ no words för, men attans var sur jag va på chaffisen;) haha!

Så himlans kul att vi var så många samlade, känner att det kommer bli en bra sommar men mkt galna fester i stil med gårdagen;)


Party

Nu kör vi gyms! Precis fixat mig så nu ska jag bege mig mot Mary och sen blir det all in hos Idisen!<3


120512

Tjobre! Kul väder... NOT! Vaknade med tuppen as usual, nu har jag precis ätit lite frulle och duschat. Blev kall efter duschen så nu ligger jag nerbäddad igen och spelar rumble;) adda gärna sannasannaaa om du vill ta dig en match;)

Ikväll blir det party med BÄSTA!! Först är dock dagens misson vad jag ska ha på mig...

Taaaaaaaagga alla!<3


New shoes

Unnade mig en liten grattis-till-det-nya-jobbet-present;) new shoes som jag kommer kunna ha på mig imon bland annat;) kan inte komma på när jag senast köpte skor som inte är gympa skor, måste vara över ett år sedan!!


100512

Gooddaaaay:) rainy day today... Blev en promme med Simone imorse, hann precis innan regnet:) sen blev det lunch med Maria på paggan, loooove their prawntails;) om det nu heter så;) Olivia och jojjan kom förbi och vi gick till ströget efteråt och mötte upp fio och Jonna:) ville gått i stan och kollat lite kläder till lördagens party men regnet bara öste ner så det får bli på lördag:)

När jag kom hem blev det lite catch up med mina serier, perfekt när det regnar faktiskt:) fick även hjälpt far min med lite sysslor;)

Nu blir det lite new girl:*


090512

Reeeegning dag!! Cyklade till friskvågen imorse iklädd full regnmundering inkl stövlar;) blev bandet och easy line med Maria:)

Annars har det inte varit världens händelserikaste dag. Lagade lunch och surprisade min moder, stekt fisk med kikärtsröra och haricoverts:) sen har jag hunnit handla lite med, och haft wermland forever maraton;)

Pappa kom hem med lyxräkmackor till kvällis, och lite torrostade peanuts på det;* lillördag ju;)


080512

Så har även denna dag passerat, sjukt så fort allt går när man ser tillbaka på saker. Känns som det va typ igår som jag visade mitt aussi bildspel för aussi-girlsen, men icke!

Haft en mys dag på eh där nästan hela gymligan var samlad, så himla mycket vi har att ta igen!!! Känns så himla bra att ha er hemma! Nu är det bara kajsi som borde ta och komma hem!! Och sen kommer ju sofy den 18e:) känns som om allt går åt rätt håll nu iaf:)

Hann även träna med Mary idag, step&core:) nu blir det det strax sängen för att hopefully vakna upp taggad för easy line;)


Happy

ÄNTLIGEN!! Nu drar jag till Gbg för att hämta mina fina! Men först ett stopp på Ikea;)


Nässelsoppa

Precis käkat en as god nässelsoppa till lunch. Nyttig, billig och god, vad mer krävs?;)

Bilden visar inte direkts soppans fina sida men lovar att den va smaskens;) as lätt att göra med. Tog nässlor som fanns utanför huset, snacka om lokalproducerat;)

Det ända man behöver är: gullök, vitlök, grönsaksbuljong, vatten och salt. Man kan även ha i vitt vin men vi hade ingen öppnad flaska. Jag la i ett kokt ägg och några räkor i efteråt för att få den lite matigare och det gjorde susen;)


070512

Vaknar upp efter sjuuukaste drömmen ever! Asså va typ rädd för mina egna tankar när jag vaknade! Hade as ont i magen när jag gick och la mig och under natten så det hade antagligen påverkan på min dröm;) drömde att jag gick till doktorn för min mage men så visade det sig att jag va gravid, i nionde(!!!!) månaden! Så jag födde barnet som va en tjej och sen vågade jag inte berätta för någon så jag typ höll mig undan, även för min familj. Asså så sjukt läskigt för det kändes så verkligt! Mådde typ illa när jag vaknade!

Big day ahead idag, ska till Landvetter och hämta hem några gymor, ÄNGLIGEN! Som jag har väntat på denna dagen!<3

Men först till lite tråkiga sysslor under dagen, men förhoppningsvis går det fort när det är nått så kul som väntar:*


060512

Sweet sunday! Precis gått morgonpromme i solsken:) man vet att sommaren är påväg när triften blommar längs med strandpromenaden:*


050512

Nyss hemkommen från en dag på staden:) först va jag med mamsen på cervera, köpte en as fin rosa Marimekko bricka;) lite onödigt i know men den va ju bara såååå fin;)

Sen blev det häng på eh med Olle och Jonna:) drack en americano som Olle the barista rekomenderade;) gott! Sen gick Jonna och vi mötte upp Emma och så lunchade vi på komedianten, hummussallad som mamma rekomenderade men den va lite för oljig för min smak men va galet hungrig så den gick ner endå, plus Emma och olivias rester;)

Sen blev det en handling på kvantis och så skulle jag följt med till Olivia och bakat men va lite lat så det blev tyvärr inte så... Fick skypat med sis ist;)


Grekland

Älskar när det blir spontant och snabbt;) greeeeekland bokat 29/6-7/7!!!:) Korfu och paxos, gonna be awesome:*


040512 pt2

Checkar ut efter en lång men bra dag:) Karin gick nyss, har haft lite fredagsmys med jordgubbar, meangirls och snygga(?) fotbollskillar;) fick även in en skypedejt med bästa sis:* bara två veckor kvar nu!!!:)

Lunchen med granny innan var en succé, hittade även tre nya tröjor i hennes garderob som numera infinner sig i min;) Sanna goes retro som sofy sa;) alltid kul med lite kläder som ingen annan har:)

Fick även tränat lite idag, easy line:) kört lite intensivt med tre träningsdagar i rad nu så kände att det fick räcka med ett pass;) körde lite aw hemma med mor ist;) rosé, jordnötter och ananas:) gottgott!

Men nu ska jag sova, vaknar man vid sju varje morgon är det inte direkt konstigt att jag är trött nu;) naaaattti:*


040512

Galet hur vädret ändras snabbt här uppe i Norden;) haft tre underbara soldagar iaf, och dom lever jag på länge;)

Chilldag idag, ska luncha med min granny lite senare och efter det blir det superfreda-träning på friskvågen:)

Todays weather: grått och dis.


Soooooool:*

Hej hopp!

Har haft en härlig dag i solen;) spenderade några underbara timmar på damernas med Karin, campensallad och solning i bikini:)
Spenderade även lite tid på friskvågen, x-fit och spinning:) lagom trött i kroppen nu;)

Körde favorit i repris på kvällsmaten:) kyckling och annat smått och gott vid havet, loving my life atm:) ända som saknas är min syster och mina globetrotter friends;*


Sköna maj välkommen

Och äntligen kom det fina vädret! Synd att man mådde som man gjorde bara;) låg på en filt i trädgården i stort sett hela dagen;) med undantag för lite fika och mat då jag fick sitta upp;)

Lite senare på eftermiddagen kom Mary förbi på en kaffe och lite fika:) hann även med att skypa med sofy:)

Kvällsmaten åt jag och mina päron nere vid ankaret, myyysfaktor på det:*


Valborgsmässoafton pt2

Blev inget inlägg igår pga jag va waaay to bakis;) kvällen i måndags var toppen! Iaf hos Viktoria!:) resten av kvällen är lite suddig;) Sociten va iaf inget hitt så vi drog till oscrars ist :)

Men grill och alkoholintagningen hos V var en succé;) låter bilderna tala... :)


RSS 2.0