300112

Pedikyr på dagens schema:) så nu har me and granny lovely toenails, mina fötter kunde de tyvärr inte göra nått åt... Föddes med fula fötter ;/


290112

Dålig update lately... Har inte inträffat någon större händelse direkt.

I fredags var vi på bday dinner hos grannys friend Magnus, det bjöds på en himmelsk fiskgratäng.. Det va iaf vad alla tyckte;) en ordinary fiskgratäng om ni frågar mig, plus att det låg hummer på den:)

Igår stod det bio på schemat:) Såg girl with the dragon tattoo, kul att se något lite svenskt in l'americ:)

Idag spelade granny golf och ja va by myself:) hade lite homespa, städade i några skåp, läste och sen bjöd ja på en sjukt god räksallad till kvällis:)

Nu ska jag sova, natti :*


Shopping-torsdag :D

Blev en shopping dag idag, utan att jag gjort mig förtjänt av det.. Kommer antagligen få leva på vatten, endast, min kommande tid!


Nötter

Home alone idag :D granny spelar golf med damerna. Skypade precis 2,5h med Sarisen i kalla Umeå. Kändes som om hon var här för ett tag.
Nu har jag precis ätit lite lunch och till efterätt högg jag in på vår nyinköpta lilla nötburk;) borde vara olagligt att sälja så stora förpackningar, man har ju ingen koll på hur mkt man äter!!
och när man börjar äta nötter så kan man ju inte sluta... blir galen! så jag tänkte att om jag googlar lite så kanske ja inser att det inte är bra att äta för mkt och så kan jag sluta. Men så hittade jag denna länken :D
Så jag fortsätter äta mina nötter ;)

240112

Idag besökte jag och granny 6 miles cypress slough. Såg massor av natur(!), sköldpaddor, ödlor och aligatorer:) och solen stekte som aldrig förr!

På hemvägen skulle vi bara stanna till en snabbis och handla, ska ju vara här ett tag så ska inte shoppa så mkt än tänkte jag... men jag failade lite idag:


ny juicy couture hoodie och nya träningsbralls! :D
liiiiike it ALOT!! :*

Everything is bigger in USA

Mormor lär sig fota med en iPhone... Jag börjar med att visa hur man gör genom att ta kort på den lilla hyllan med nötter...




Sen ska mormor ta kort på mig...






and shot!



210112

Haft samma nattlinne här sen ja va 5 bast typ ;D and I still löööv it!!

Nu blir det sängen, natti :*


200112

Looovely med sol även denna dagen!:) har blivit massa promenader med vovvsingen såklart;) har också hunnit med lite solhäng på bryggan och i hamnen:) och så paddlade vi lite kanot, taggar redan morgondagens träningsvärk;)

Blev 90210 maraton heeela kvällen, mysig fridaaaay:*


190112

Har underbara Emelie här på besök :) och såklart är lilla Shelby också här, sötaste vovven!!

Har mest chillat och gått promenader sen de kom, va en sväng på Edison mall idag med och fick köpt mig en ny väska:) fick verkligen tvinga mig att inte kolla runt för mkt för ska ju vara här ett tag och vill inte shoppa slut på pengarna första veckan;)

Spenderade nyss typ en timma i mataffären och ikväll blir det tacos :*


160112

God morgon!;) nu sitter jag ute i solen och äter frulle:) ananas, papaya, hallon, jordgubbar och vindruvor :) looovely:*

Kom fram igår kväll kl 22 local time och deckade så fort jag såg sängen;) vaknade kl 5(!!!!) idag pga jetlag. Fick packat upp allt och så blev det en mysig morgontur i hamnen:)

Plansen for today är inte riktigt gjorda ännu, morfar ville visa mig gymmet och mormor ville att jag skulle följa med och handla:) lugn start på mitt nya lugna liv :)


Hejdå Sverige!

Sådär, nu sitter jag på planet som ska ta mig till München. Sen blir det Chicago och sist Fort Myers!! :)

Ska försöka uppdatera er regelbundet om vad jag har för mig i staterna. Första dagarna blir det nog lugnt och mys med grandma. Har med mig 5 böcker så det blir nog inga problem;)

Nu lyfter jaaaaaaa, hasta la vista! :*


120112

Började dagen på friskvågen, gonna miss that place!!

Sen blev det götet med sis:) hälsade på faster-Ulla och shoppade loss på Frölunda torg, besökte IKEA och åt på en italiensk restaurang :) blir massor av mys nu innan me and sofy lämnar.

Nu: gossip girl maratoooooon!:*


Daddys bday

11 januari, dvs pappas födelsedag!

Lugn dag med morgonpromme, lång lunch och sedan handling på det. Sen var det jag som stod för maten. Gjorde min favorit thai mat Pad Thai och det blev delic;) till efterrätt blev det såklart homemade semlor som pappa hade önskat;) Berglundarna var här och firade lite med oss:) myyys kväll:*


TRÖTT?!

Asså det är inte ens 10 11 12!! 100112 juuu;) hahaha nu borde jag nog gå och lägga mig!!


101112

Kul datum idag, 10 11 12... Hihi torrast humor ever!!;)

Började dagen på friskvågen med sis, hon körde yoga och jag gym:) sen bar det av till gekås. Köpte MASSA ONÖDIGHTETER!! 900:- fattigare men kan inte komma på nått vettigt jag köpte:/ varför blir det alltid så?!

Kvällen spenderades hos min älskade gudmor i Bua. Det var jag, Sofy, Ramon, Saga, Marco och så Carin såklart! Åt en gudomlig fisksoppa och sen kladdig kladdkaka mer hallonsås:) sjukt mysig kväll :*

Och söta Märta hade gjort pepparkakor;)


090112

Fullt upp nu sista veckan innan jag take off to staterna.

Blivit mkt familjetid i helgen:) Var ute och åt på grappa, kollade innebandy, bakade semlor, va på Simons avskedsmiddag bland annat.

Har också tränat en del för man vet ju aldrig hur det blir over there;) va bl.a. på yoga med sofy, and never again!!;)

Morgondagen spenderas med bästa sis:) det blir gekås på dagen och mys i bua med bästa gudmor på kvällen :*


ST. BARTH'S

Längesedan jag uppdaterade, sry! Blev ju en liten visit på världens vackraste ö, Saint Barthélemy. Paaarty all night long och sol och mys på dagen. Var där med underbara Kajsi:) Bilder finns på fb, och dom säger ju en del.


LOVE LIFE <3

RSS 2.0