S som i SYSTER och städning...

Inte mått bra idag heller:( och som vanligt när jag mår dåligt så städar jag.. Inte vilken städning som helst utan typ utröjningar av ställen. Dagens mission blev Sofias ena loftgång;) hittade massa skit men det blev helt klart bättre ordning där inne:) och imon blir det nog bilen till återvinningcentralen;) brukar ju annars ta mig en daglig promenad dit men har waaay to much to carry nu!

Skypade med älsklings sis och som vanligt får du mig på andra tankar när jag behöver det som mest! Love u! Och det suger att du är så långt borta:(

Kvällen spenderas med film, mission impossible 4...

Hoppas på en bättre dag imon!!!!!


300312

Haft en konstig dag idag... Inte mått bra alls:(

Hjälpte pappa med massa ärenden, både roliga och mindre roliga. Bl.a. när jag skulle köpa jord på blomsterlandet men så hade jag inga kontanter så kunde inte ta en vagn utan fick gå in och ut ur butiken och bära 5st STORA påsar med 40liter jord i varje och sen 6st påskliljeplantor. Det va lite slitsamt;)

Hade en mysigt eftermiddag men min söta kusin Selma:) bad på varmbadhuset och så körde vi sten sax påse i bastun samtidigt som vi åt Selmas medhavda kanelbullar och hemmagjord rabarbersaft;)

Kvällen spenderades med ma/pa. Fix in the kitchen och quorn tacos:*

Plus att jag knappt kan röra mig efter en och annan reesers...;) men det va totally worth it<3


Reese's <3

Jag har värdens bästa vän! Titta vad som kom på posten idag:) kommer som vanligt äta tills jag mår illa men det är det värt;) tack världens bästa Emelie!<33


290312 pt2

Får kompensera med två inlägg idag;)

Va hos Maria en sväng. Drack espresso och myste i solen på deras altan:) fast det ser dock varmare ut än vad det är, man tänker lätt att sol=värme men så är det ju inte alltid;) Kul att träffa Maria iaf, hade massa välbehövligt snack att ta igen!;)

Agerade också lite sendebud åt min moder, fixade mat och grejer till hennes möte:) och sen njöt jag av en crazygod räksallad à la Sanna med den nya ekologiska fun lighten:) livskvalité på hög nivå;)

När dad kom hem planerade vi lite kök och firade in torsdagen med ett glas vin.. Eller kanske va det två;)


290312

Har varit lite dåligt med updates denna veckan, sorry för det!

Igår va jag med Jonatan och Isabelle:) va på lägenhetsvisning, åt på paggan och sen kollade vi film:) mys!

Nu har jag precis varit och lunchat med min dad på Hamnpaviljongen:) var galet hungry efter en joggingtur och easy line!

Looovely väder idag med sol och blå himmel! :*


Mondaaay

Varit en lång dag idag... Klockan ringde 8 och då blev det en snabb frulle innan jag begav mig till vårdcentralen för en liten undersökning.. Efter det blev det en kall promme med Olle:) frös så mkt när jag kom hem att jag la mig under täcket och kollade en film, Hannah Montana the movie;) för myyys!!

Käkade lunch med dad innan det var time för läkarbesök nr2... Handlade lite på hemvägen och sen hjälpte jag till med att bära bord och soffor.

Hann även med ett pass easy line och uppdatering av papps iPhone, iPad och min MacBook :)

Nu kommer jag somna som en stock, nattti:*


Våffeldagen

Tog mig ut på en lugn löprunda i förmiddagssolen:) i detta vädret kan man ju springa hur långt som helst typ! Stretchade i typ 30 min efteråt men träningsvärken känns inte ett dugg bättre för det...

Hann även med en tur till Gbg där vi firade mammas moster Kajsa som fyller 84 bast idag:) pigg dam det där som hade bakat massor av våfflor och gjort hemmagjord sylt;) glömde mobben i bilen så blev ingen bild tyvärr:/

Fortsatte med lyxmat till kvällis med, taaaaaacos<3 efter maten gick jag och mams runt fästningen och beskådade den vackra solnedgången:) Har sett en del vackra platser men en vårdag i vbg är svårslaget:*


Morning sunshine

Sitter och njuter av morgontet i min nya mugg:)

Kan ju påpeka att smärtan jag har i ALLA mina muskler efter boxningen igår INTE är okej! Blir en lugn dag idag;)


Boxning

Bästa dottern har gjort det igen;) eftersom mina partypäron ramlade in efter kl 3 i natt så var det jag som var vaken först idag;) traskade och köpte färska frallor på kustbageriet och till dem blev det massa olika pålägg, kokta ägg och bacon, deni;)

10.30 släpade jag med min mams, och mig själv också för den delen, till friskvågen för boxning:) first time for both of us;) taggar morgondagens träningsverk!!!!!

Sen åkte jag med Jonatan till Kungsbacka:) lunch och lite shopping blev det, mysigt! Lyckades tömma kontot så jag fick föra en liten snabb överföring med min mobil;) bradär!;) dags att ta tag i jobbsökandet snart kanske....

Kvällen spenderades med bästa ma/pa:) grillade calamari!!:) min favvo:) och åt bakpotatis, sallad & min homemade guaccamole till det, smaskens! Sen kollade vi the help, sjukt bra film! Dock somnade jag med jämna mellanrum så får nog se den igen vid tillfälle;) nu ska jag nana, natti!:*


Friday and I'm not in love

speciellt inte detta vädret... Till mina fina vänner som befinner sig på betydligt bättre breddgrader än vad jag gör så har jag ett tips: NJUUUT!


Busy torsdag

Full rulle hela dagen igår!

Började dagen med att handla, och självklart så declinades kortet som pappa skickade med mig, pinsamt! Tur man bor nära;)

Sen var det dags att ta tag i Friksvågen igen, easy line på schemat:) men oj vad jobbigt det var, typ dog lite... Efter träningen lunchade jag och Mallan på hamnpaviljongen:) mysigt värre!

Klockan tre var det jag som stod för fikan på mammas jobb, godis;) blev såklart lika lyckat som när jag bjudit på alla mina olika bakverk;)

På kvällens schema var det först mat på paggan med Anna & Simone:) och efter det gick jag och A på bio, kvarteret skatan i Laholm;) sååå röten film, fattar inte vad dom fått idéerna ifrån men skrattade gjorde vi allt:)

Kul och intensiv dag:) iaf jämfört med alla mina andra dagar;) finns ju inte så mkt att hitta på när alla jobbar...


Godiiiiis:*

Har nog ätit godis konstant idag... Hade det som plan för att jag inte ska bli sugen igen på ett tag;) har mått rejält illa två gånger men det har inte hindrat mig, tyvärr! Nu har jag geisha i en skål precis bredvid och hade seriöst kunnat fortsätta äta... Kan ju inte vara riktigt frisk;) nu ska jag sova och hoppas att jag inte är lika sugen imon:) natttti:*


ÄKTA LYCKA<3

En bild säger mer än 1000 ord... Men denna bilden säger LYCKA!<3


Visdomstand

Jahopp då va man en visdomstand fattigare;) men än klagar jag inte för den har bara varit med massa problem!

Har precis bunkrat upp med alla high school musical filmerna så ligger i sängen och myser. Har även förberett mig med Alvedon o Ibumetin ifall det gör ont när bedövningen släpper;)

Och är redan svullen i fejjan så jag lär inte synas istan på ett tag;)


190312

Haft en lugn och skön måndag idag, alltid lugna dagar nowadays;) big like!

Fixade massa måste saker på förmiddagen, sen passade jag min lilla solstråle, tillika min gudson:) och mina andra småkusiner:) bakade kakor, pysslade och hade picknick på golvet;) känner redan vilken bra mamma jag hade blivit, haha not!

Sen blev det även en sväng med Kajsi, sista på ett tag:( och så skypade jag med bästa sis i 1,5h.

Nu blir det sova och tagga tandis imon, buhu!:(


Sweet sunday

Sunkväder! Men på en söndag är det okej för då kan man ligga inne och lata sig;)

Blev dock en promme runt subbe med mor&far och lunch på kustis:) åt en loooovely räksallad!

Sen kom Jonatan förbi och bjöd på pepsi:) och så fick han alla bilder från resan:) ta mig tillbaka till sooooolen;*


Lördag

Startade lördagen med att simma med pappa i sjukhusets bassäng:) sen blev det stan med mams och lunch på paggan:)

Kvällen spenderades med min fina Kajsi:) promme, campensallad och några glas vin på BP;) som jag har saknat dig! Bästa kvällen på länge:*


Sweden

Back hemma på Annedalsgatan nudå, kallt värre! Och möttes av byggarbetsplats på hela nedervåningen.. Men bästa dad väckte mig med frulle på sängen imorse, allt för att bli av med jetlagen så fort som det går;)


Bye Bye Florida..

Nu är jag på ft myers airport och min väska vägde 23,6 och dom tvingade mig att ta ut!! Så har galet med handbagage nu;) ska strax gå igenom och äta lite lunch innan jag hoppar på planet till New York och efter det blir det London och sist men inte(?) minst Göteborg!:)

Lämnar denna resan med blandade känslor.. Kul att komma hem till vänner och familj men kommer sakna mitt chill liv och SOOOOLEN!;)


130312

Tiden springer iväg, helt sjukt! Har varit ganska så effektiva nu sista dagarna;) strand häng och massor av SHOPPING igår. Idag började vi dagen med en pw i våra nyinköpta skor, sen blev det tvättning av bilarna + badrum, pedi&mani och så har vi bakat kakor.

Sen så bjöd jag ut mm&mf, och Mary såklart, på the joint:) mkt mysigt med live musik, rosé och tapas! Bra avslut på en härlig tid in paradise:*


Sunny sunday;)

Haft en underbar söndag idag med Mary:) började med lyxfrulle i solen, sen beachen och efter det drog vi hem för att duscha och chilla innan vi begav oss till en mexikans restaurang för ännu en gryyymt god guaccamole!!:) stannade även på Target och gjorde lite goda fynd;)

Sen har vi kollat lite despi, 90210 och skypat med sis:)

Nu ska vi sova och tagga en lika härlig dag imorgon:) nattti:*


080312

Dåligt med uppdateringar lately, sorry för det men är inte i blogg mood plus att internet krånglar massor..

Ikväll har jag varit på musikal med mm&mf:) vi såg My Fair Lady. Hade inte sett den förr men den var lite mysig faktiskt, älskar musikaler:)

Imorgon kommer Maria hit på besök tills jag åker hem, ska bli trevligt:) kommer nog bli en del shopping och sol nu de sista dagarna:) får ju passa på!

Lägger upp en bild på min goda lunch, grillad lax:* och älskar att sitta ute och ha det varmt och gött, antar det blir annat hemma i vbg..;)

Nu ska ja sova, naaaattti:*


nej jag har inte slutat blogga...

Tjabba tjabba! :D
Man skulle kunna tro att jag slutat blogga men så är inte fallet;) Drog ner till Miami förra lördagen (25/2) och sen på söndagen åkte jag och Jonatan på en kryssning i Karibien i en vecka. Hade inte tillgång till varken internet eller telefon typ..

Vi besökte Bahamas, Jamaica, Cayman Island och Mexico:) Kommer en längre uppdatering om ett tag:*

RSS 2.0