graaaaattis olle!:*

grattis älskade olivia, ikväll ska det firas!!! <3<3




Fredagsmys

Räkor, aioli, julmust, torrostade jordnötter och toffifee:) bra fredag:*


281011


presenter utan att fylla år!:) nu ska jag bli snygg;)

Biiiiio :*

Myskväll med snyggingarna Anna och Simone:) bio stod på schemat och det blev en dag, bra film faktiskt! 

Already onsdagkväll and I löööv it! På lördag fyller en av mina favvisar år och älsklings kajsi kommer hem;) cant wait!<3


241011

Mondaaaaay:) dagen har flutit på fint, cyklade till jobbet i morse, typ mörkt hela vägen:/

Efter jobbet blev det en visit på vårdcentralen innan jag va på Atletica och körde mitt favvo pass step styrka:) as kul!! Sen smög jag in till dad som va på fregatten och så fick ja bubblat lite och bastat:)

Nu ligger jag i soffan i mysdressen och kollar pengarna på bordet:)

Lycka att jag inte börjar förrän 12 imon!:*

Slänger in en bild på min snygga syster som just nu spelar golftävling i Tennessee:D<3


Victoria Silvstedt

Hittade denna bilden i en Solo tidning från i somras... ;)
ser ni någon likhet?? :)
hihi <3

231011

Sunday morning!

Dags för en liten update kanske;) igår hade jag bokat in mitt första pass på Atletica. Aerobic 10-11 stod på schemat, gaaaalet va svårt det va;) missade typ en liten del på varje snutt men hon började på en ny så det va inte så farligt. Men när vi skulle lägga ihop alla små snuttar, säger bara oh myyy... Då gick jag ut och hann mer en halvtimma på bandet ist;) Haha!

Gården var annars ganska så lugn, åkte runt och gjorde ärenden med mor och far. Köpte saker till hemmet och så:) pappa köpte även iPhone högtalare som han har kört ständigt sedan dess..

Passade min lille kusin Erik igår. Första gången jag va by myself utan hans moder. Det gick finfint:) missade dock Karins o Emelies bday party:( hoppas ni fick en kul kväll babes:*

Nu har jag nyss vaknat, ligger i sängen och funderar på om det blir en morgonpromme ute eller på rullbandet.. Önskar jag hade min prommebuddy här:(

I eftermiddag ska jag och Simme ragga småkillar på wic matchen;) wish us luck!

PUSS!


191011

Hej hopp!

Jobbade till 15 idag, börjar få in en liten vana nu och då blir det roligare!:) efter jobbet blev det en fika med Olivia och Carro på eh:) smakade en mkt god chockoboll som Olle bjöd på;) hade tänkt bege mig till gymmet sen men så blev det inte, behöver någon att gå dit med så att det blir lite roligare!!

Åt resterna på min goda firre till kvällis och julmust till det:) och kände såklart att julmust är godast att dricka när man äter pepparkaksdeg, så jag bakade ;) for the first time in my life så gjorde jag pepparkaksdeg, å det var kalaslätt och blev smaskens! Magen mår dock sådär nu..:(

Blev ett litet kort Skype samtal med älsklings kajsi innan bedtime med, miss her so much men snaaaart så kommer hon hem igen:):)

Nu ska jag sova, naaatti :*


Atletica

Finally skaffat det dära gymkortet jag har tjatat om sen jag kom hem från aussi;) får se hur det går;) har iaf kort tills 13 nov så ska väl iaf försöka att gå dit 10 ggr;) mitt mål!

Lagade fisk tacos ikväll:) och homemade guacamole, sjukt gottit!:)

Även lyxat till det med lite center, naturgodis och nötter:) nu ska jag sova, naaaatti :*


181011

bra det blev med gårdagens rubrik, 17 november 2010.. hmm det va ett tag sen ja ;) hopefully fattar ni att jag såklart menade 17 oktober 2011 ;)

sovit sämst i natt, drömt att någon har opererat i min mage och skurit och haft sig och att bedövningen inte hjälpte. orsaken till drömmen = gaaaaaaalet ont i magen!! börjar lite senare idag för en gångs skulle så tänkte mig en morgonpromme, men kan inte röra mig :( buhu vad jobbigt!

ja sen så regnar det också, inte as lockande väder att promenera i;) så jag sätter på lite musik och läser HN ;) hihi tönt!

ha en bra dag alla :*

171110

Har varit lite dålig update men appen har inte funkat och när man skrivit ett inlägg på mobben o det inte funkar får man ingen energi till att skriva om det på datorn ;) men kan ju säga att ni inte gått miste om sådär super mkt info;) haha!

hade ett väääääldans välbehövligt skypesamtal med min älskade syster innan, i nästan 2h:) saknar henne såå! måste admit att jag hellre har bruna hårstrån över hela badrummet, smulor i köket och blöta handdukar lite överallt och att du är hemma!! haha! men time flies o snart är du hemma på en liten visit över xmas, gillagilla!!


får väl slänga upp en bild på mitt nyinköpta örhänge med, as snyggt från claudell:) inköpt tillsammans med min babe Olle:*


nu ska jag sova , naaaaatti <3

141011

Ännu en vecka har passerat, galet vad fort veckorna går!! Känns iaf så på fredagar;)

Började nytt vikariat på ankarskolan idag, ska vara där tills den 28 okt nu:) helt okej dag med svenska, so och loggbok skrivande med åk 5:)

Efter jobbet blev det myshäng hemma hos söt-Simme som är sjuk:-( o sen spenderade jag kvällen med fröken Eriksson:) mysig mat på campen, sen kaffe o tryfflar på eh och efter det lite natur candy o pepsi at mi casa med lite idol tittande:)

Myyys fredag! Veckans bästa dag om ni frågar moi! <3


Avskedsfest

I lördags vankades det farewell party för mina bästa gymor som idag lämnade det långa landet falukorv för varma vackra australia!:) Mys förfest hos fio och sen blev det oscars för moi och några till:) vakterna va ju cp så för några slutade kvällen med mos på tg och för andra med manligt umgänge ;)

Tack för en trevlig kväll gyyyymor! <3



image description
image description

061011

Hej hopp!

Inte igår jag skrev direkt men mitt liv är väl inte det mest intressanta atm... jobbar och står i;)

Kvällen spenderades med Ollis & Fio som inom de närmsta dagarna lämnar mig för varmare breddgrader :( kul kväll iaf, kommer sakna er!!!! :*

Nu blir det sängen, natttti <3


Helgen

Provar den nya appen nudå, as nice!

I fredags jobbade jag först på skällingeskolan och efter det hjälpte jag o Saga vår granne Leif som fyllde 70 bast på hans pardeey;) nice med lite extra klirr i kassan:)

Lördagen bestod av en soviiis å sen träffade ja Fio o Jojjan för en morgonprommis å sen staden. Lagade en as god lunch med quorn "köttfärssås" där ja lurade både mor o far;) på kvällen hade ja greys mys med bästaste Idis:*

Idag blev det morgonprommis/lunchprommis med Jonatan, inte samma tempo som med gymorna där inte utan fick ju släpa honom typ;) sen bakade ja kolakakor, som blev as goda:) hjälpte till lite i hemmet med, lagade mat o bäddade rent i alla sängar bl.a.;)

Ikväll visade jag bildspel från Aussi o nz till mina gymor som lämnar mig om en vecka..:( gav dem lite inspiration;) åså va det massa mys med hemmakvälls gottit såklart!:)

Nu ska ja sova, har en ny jobbvecka ahead:) Natti <3


RSS 2.0