Valborgsmässafton

Haft en grymt bra start på valborgsmässoafton!:) började med en joggingtur i solskenet och min asgoda standard frulle på det. Sen begav jag mig på en effektiv runda i stan: Apoteket, systemet och kvantum. Allt gick som smort så tog även en sväng på hm där jag hittade ett par snygga shorts som kanske blir en del av kvällens outfit;)

När jag kom hem lagade jag köttfärssås och broccoli:) och så gjorde jag kvällens efterrätt, päron och kokospaj:) mumsade även lite på goda kaneläpplen som min fina vän idis påminde mig om härromdagen, hade typ glömt att det är mina favoriter!

Sen kom mina söta kusiner på besök och jag tog tillfället att fråga deras far/min morbror om han kunde fixa vip på såsen ikväll. Så nu står det Sanna+2 på listan;) happy girl:*

Och inte nog med allt detta bra idag så ringde precis telefonen, jobb i kassan på hajen i sommar! Wiiie:)

Så som ni alla förstår så blir det all in ikv;) Rosén är redan in the fridge och kycklingen ligger i marinad:) kvällen kommer spenderas med fina tjejer hos Viktoria!:)

Glad valborg mina vänner!<3


290412 pt2

Precis hemkommen från en lovely promenix med söta Mary:) härligt kvällsväder ute. Blev lite planering av morgondagen och massa välbehövligt prat:)

Har hunnit med ganska mkt idag annars. Va i hunnestad med min mor och köpte/beställde lite nya lampor till vardagsrummet. Åkte också förbi stenåsa och köpte massa blommor och fint som vi ska plantera, eller förhoppningsvis slipper jag just det momentet;) Sen drog mams till fbg på afternoon tea så jag gjorde veckans storhandling och sen gjorde jag halloncheesecake tills ma/pa:s party tomorrow:)

Nu blir det lite film tittande, har kollat klart både 90210&despi:( längtar tills sofy kommer hem så vi kan börja kolla gossip igen tsm:*


290412

Congtatz till min fina vän Ida på din dag! Saknar dig alldeles för mkt men nu är det som tur är inte långt kvar tills vi ses!:* hoppas du får en bra bday babe<3


280412

Tjoho! Satte klockan på åtta idag, men vaknade sju.. Vad hände där?! Aja alltid bra att vara vaken i tid:)

Hade lite bättre tur med vädret på loppisen idag:) sol och vårvarmt:) fick bara sålt lite smått men det va kul ändå, taggar redan nästa den 2 juni!:)

Annars har det varit en lugn dag, still not feeling well:(


270412

Legat i sängen sen 20.30 EN FREDAG! Inte okej:( men har man feber så har man, antagligen är det pga tanden för hade så galet ont i nacken och huvudet innan idag att jag nästan svimmade..

Dagens ljuspunkt var kaffen på mingan i SOOOLSKEN med efterlängtade Karin<3


260412

Precis hemkommen från vallen. Sick att man numera kan kolla bra fotboll i vbg;) BoIS mötte Falkenberg så det va fullt ös på läktarna! Trots regnet... Bra match och BoIS kammade hem segern med 1-0!:)

Annars har jag haft en relativt lugn dag. Va på easy line och skypade med bästa sis bland annat:)


250412 pt2

Massagen idag var awesome, riktig livskvalité och lyx i vardagen!:) tack mammis:*

Jag stod som vanligt för maten idag, tacotorsk som blev lika god som vanligt. Passade på att äta as mkt eftersom jag skulle dra ut visdomstand nr2 efteråt. Va inte alls lika nervös som sist eftersom det gick relativt lätt när jag drog ut förra tanden. Men icke denna gången... Reagerade på bedövningen så jag fick hjärtklappning, skakningar och en sköterska fick sitta och skaka mig hela tiden så jag inte skulle tuppa av. När tanden var ute fick dom ringa min moder för jag fick inte gå hem själv, och eftersom jag såg dubbelt var det ganska så smart av dom. Men fy asså, värsta jag varit med om typ! Tur jag inte har någon mer tand som ska ut!

Fick ändra på kvällens planer eftersom jag fortfarande är skakis. Skulle varit lite gym-mys hemma hos Anna eftersom Karin kom hem igår men jag får träffa henne en annan dag för har inte rört mig från soffan sen jag kom hem för 4h sen... Tur 90210 finns;)


250412

GRAAAATTIS Olli till dina 21 jordsnurr idag! Hoppas gymorna firar dig massor på Filippinerna! :D saknar er allihopa men snart så ses vi :D

Vaknade upp med träningsvärken from hell typ... Blev en snabb runda runt fästningen för att försöka mjuka upp mig själv;) nu har jag precis ätit lite frulle och är on my way out för jag ska på massage, gaaaaalet skönt och passande en dag som denna! :*

240412

ÄLSKAR dagens väder! Kändes typ som sommar ju, inte haft jacka på hela dagen! Lovely!

Va på kvantis innan och införskaffade mig två nya fun light:) Det har ju kommit tre nya ekologiska sorter och nu provade jag blueberry/blackberry och jag måste säga att jag inte är helt nöjd med hur den samlade, typ konstigt sötad typ och inte så mkt smak men massor av färg! Den andra som jag köpte va inte ekologisk utan det va den vanliga sorten, elderflower/lemon och den va ASGOD! Lite svag smak av fläder och ganska mkt lemon, kan tänka att det hade kunnat bli massa goda sommardrinkar med den;)

Va ute på en härlig promme med söt-Olivia nyss, som sagt så ääälskar jag detta vädret. Humöret blir ju så mkt bättre!!

Nu har jag precis bjudit la familla på min ugnskyckling med kokt broccoli:) snart blir det CL fotboll!

Bra dag!


Godmorning! :)

Godmorning bloggen! Äntligen lite vår ute!:) sitter och har precis ätit frulle och läst tidningen i vanlig ordning;) typiskt att det är rekord på hur många som sökt in till högskolan i höst... Bara för att jag för en gångs skull hoppas på att komma in:/ aja, wish me luck:*

Nu ska jag ha en lugn och slapp morgon i min morgonrock innan det blir easy line kl 12!:)


Osminkad

Sådär, då har måndagen flugit förbi. Busy dag för ovanlighetens skull;)

nu har jag precis tvättat bort sminket och ska krypa till kojs och somna framför ett avsnitt av bästa serien atm;) naaattti:*


230412

Lots of things to do today... Så unnade mig en crazygod sallad på paggan till lunch;) nu ska jag ut en sväng i solen innan det blir myskväll med F:*


220412

Ännu en helg som passerat... Inte för jag ändrar mitt liv så mkt på helgerna jämfört med vardagarna;) lite mer quality time med min mor bara eftersom hon jobbar som normala människor;)

Körde x-fit idag. Herre vad jobbigt det passet ÄR! Men också attans så kul! Skönt att träna på söndagar med för då är det inte så mkt folk där:) bastade och hade mys med mamsen efter träningen:)

Annars har det inte varit världens aktivaste dag för fröken Berglund...;) har städat och fixat lite, pappa har målat en list på mitt rum så jag sällskapade honom:) och så har jag och mamma spelat MASSOR av rumble, töntigaste spelet ever men man blir beroende?!

Blev lyxigt goda lyxmackor till kvällis, och så började jag komma shutter Island som gick på fyran men den va attans så läskig så jag ska kolla lite 90210 nu ist så jag slipper mardrömmar;) naaatti:*


210412

Loooong day today!

Började dagen med en promme med bästa kajsi i SOOOOLEN!:) lovely med lite vårväder:)
Sedan startade min och mamsens shopping-lördag:) började med tygaffären i läjet, efter det begav vi oss till Ullared där vi först strosade runt i alla affärer utanför och sen blev det en och en annan timme inne på Gekås;) kom ut med tre fulla kassar... Vi som bara skulle köpa stearinljus;)

I kväll har mormor, morfar, Erik och Kalle varit här och grillat with me and mina päron:) god mat och fotboll på tv!

Nu ska jag lägga mig och kolla lite 90210, naaatti:*


200412

Hej bloggen!

Har inte blivit något inlägg på ett tag nu. Känner att min blogg är så gaaaalet ointressant! Typ hej jag åt frukost sen gjorde jag ingenting fram tills jag åt lunch, efter det tränade jag och sen åt jag kvällsmat. Not so intresting i guess men sorry readers thats my life! Hinner dock med lite serietittande emellan åt med, just nu är det 90210 som gäller!

Planerna för dagen... Jaha där va vi där igen, no plans! Ska träna och handla typ.. Och sen vid 18 så ska jag åka till Landvetter och hämta mina grand parents:)


170412

Hej hopp!

Haft en liten annorlunda dag idag som spenderades mestadels med min dad:) va i Falkenberg och fikade på strandbaden, simmade på klitterbadet och avslutade med att luncha på stantons som tydligen finns där också;)

Har också hunnit med en morgonpromme med Simme och en kvällspromme med Kajsi:) härligt att vara ute i vårsolen!

Blev ju inget inlägg igår så lägger ut en bild från min och papis kvällscykeltur på Getterön, mys till max!

Nu ska ja somna framför 90210, like like:*


150412

Har varit lite dåligt med updates lately, har varit fullt upp med annat!

Blev en spontanutgång igår med bästa kajsi! Först va vi hemma hos Olle med några bruds, sen hann vi svepa ett glas rosé på bp inom loppet av 5min innan vi entrade Oscars som för en gångs skull levererade!;) mitt och Ks partyhumör va det ju inte fel på iaf och idag mår man som man förtjänar typ;)


110412

Finns inte bara nackdelar med regn;) nu kan man ligga i soffan utan dåligt samvete! Ligger och kollar desperate housewives och 90210 som jag missade igår:*


Regn...

Slirig påskafton när bilder som denna dyker upp två dagar efteråt... Passar perfekt en regnig dag som denna, kan inte sluta skratta! Du är bäst babe:*


090412

Tråkigaste vädret ever ute idag!

Startade dagen med core och gym på friskvågen!:) sen bar det av till laxbutiken i fbg med mor och far. Det stället är ju som heaven för en laxälskare som jag;) köpte med oss mat som vi åt hemma:) varmrökt pour moi, kall och varmrökt till dad och mamma köpte små olika bakelser;)

Nu ska jag ha lite piplarsson maraton med mig själv;*


040412

Galet vad tiden rusar, har redan varit hemma i tre veckor!! Och har typ inte fått gjort något vettigt alls!;)

Va i Halmstad igår på jobbintervju och det gick faktiskt ganska så bra, eller det kändes bra iaf:) vet dock inte om det är ett jobb för mig men alltid en vinst att bli kallad till intervju;)

Idag har jag varit hos läkaren, tränat och hjälpt pappa att slänga massa skräp på dumpen! Eftermiddagen spenderade jag hos mina söta kusiner!:) gav dem lite påskpresenter och påskgodis såklart!;)

Har haft myskväll med mami ikv, lagade sparris och tiger räkor till kvällis:) och så har vi fixat massor med köket och hittat massa saker vi kan sälja på loppisen imon!:)


030412

Heeeeej bloggen!;)

Mysdag och massa kvalitetstid med min dad idag:) och lite med mamsen med;)

Lagade en AS god taco/lime torsk till mig och dady som vi åt till lunch. Va och körde easy line med min mor innan lunchen så var gryyymt hungrig;)

Sen så va Kalle här på en visit tills jag och pappa cyklade till läjet. Han hade något möte medan jag chillade i hamnen, och sen va planen att vi skulle köpa glass på tre toppar men det va så kallt så ingen av oss blev sugna;) körde till berglund jr i snäs ist och där bjöds det på kaffe och nybakade bullar:)

Skypade nyss en stund med sis och nu är det CL som gäller;) får kolla desperate housewives efteråt ist för en match måste ju ses live!;)


020412

2 april, Fio's bday! Grattis i mängder babe!:)

Har haft en helt okej dag. Träffade min norrlänning som är nere i Vbg över påsken:) blev en mysig promme nere vid havet:)

Hann även med ett svettigt pass på friskvågen, allt för att försöka bli av med träningsvärken från gårdagens crossfit;)

Nu är vi nästan klara med köket, så himla skönt! Idag är första dagen som vi kan kolla tv i vardagsrummet:):)


RSS 2.0