310811

Dagens enda planer va promme med den hemkomna greken Olli. Kl 07.45 blev jag väckt av att ett random nummer ringde. Det var från Timepool och fick veta att jag skulle jobba på Ur & Skur förskolan 8.30-15. Så det blev snabbt upp och fixa mig plus en liten lunchlåda och sen på hojjen:) Var ute hela dagen lång. Träffade massa gulliga små barn. Sammanfattar min första dag som dagisfröken med: roligt men långtråkigt. Ska jobba där imorgon också och då blir det nog bättre eftersom jag vet vad jag ska göra:)
Efter jobbet blev det en snabbis förbi Frukt & Grönt och sen kom Olli. Käkade massa jordnötter och tjötade innan vi traskade ut på en liten lugn prommis på strandpromenaden:)
Nu ska jag sova, craaaazytrött! :*

300811

Godkväll! Haft en mysdag med mina söta småkusiner idag. Barnvakt hela dagen lång! Började med att jag lämnade Selma på Påskbergsskolan, blev allt lite nostalgisk när jag traskade in där;) Sen så har jag kollat massor av filmer, läst, pusslat, sjungit sånger och lekt med lego. Lagade också en smarrig lunch, falukorv & makaroner :) och massor av mellanmål såklart; frostis, gifflar, hasselnötter, romerska bågar och äpplen :) Lisa fick allt hon ville bara för att hon hela tiden skulle vara glad, kommer bli en bra mamma ;) skämma bort mina barn till max!!


Hämtade Selma när hon slutade skolan sen med och då var vi tre som lekte, mys! När Kerstin kom hem igen ville jag nästan inte gå.. Men då blev det raka vägen till Hajen för storhandling! Vårt kylskåp var tomt! Plus att jag behövde lite ingredienser till mammis bday gift;)
Hann också med en kvällspromme, lite tv-tittande med dad och några desperate housewives avsnitt innan dagen blev till natt. och nu ska jag nana, galet trött!
PUSS!

290811

Godmorgon! Satte klockan tidigt för att hinna med en morgonpromme innan min jobb intervju. Blev inte så, kommer ju lika mycket vatten från himlen som från duschen. Istället fick jag tid för att ta en gosig sovmorgon med massor av Desperate Housewives:)
Igår kväll efter Lisas kalas skypade jag lite med Sofy. Hon verkar ha det superbra och blir inte alls avis..;) de skulle iaf ut och spela golf och hon skickade en fin bild:)
Måste bara lägga ut ett pic på den godaste kaksmeten in the world;)
Nu blir det dusch och sen frulle innan jag beger mig mot Kommunhuset .. ;) wish me luck!

PUSS!

280811

Mysig kväll igår som spenderades med snyggingen Kajsa. Hjälpte henne att packa och drack massor av pepsi:) När jag åkte hem öppnade sig så klart himlen...
Dagen idag började med en lååång härlig promme med Kajsa & Fiona. 8,8 km blev det faktiskt:) När man är fler som är ute och går så kan man nästan gå hur långt som helst. Annars idag har jag inte gjort så mkt, var i stan en snabbis och handlade lite småsaker och sen hjälpte jag mamma att tömma skåp och låder med massor av skit.
På kvällen var den Lisas 2årskalas som stod på schemat. Mys att träffa lite släkt, äta god mat och leka med söta små barn. Och finns det något roligare än när man hör de vuxna i rummet brevid diskutera olika appar och typ förklara för varadra när de knapt vet själva... haha! Pappa skulle iaf försöka få alla att fatta vad Whatsapp var ;) roande!
Det gick sådär bra att få något fint kort med min lille gudson, lovar er att han inte skrek hela tiden ;) haha!


260811

Jag är så sjukt lat! Har inte orkat skriva på ett tag, hur jobbigt är det liksom?;) Va och gymmade med Kajsa på Friskis igår. Även där va jag lat... Fast inte tillräckligt tydligen för kom knapt upp ur sängen imorse. Sjuke träningsverken i magen;) Fick också klippt mig igår, finally typ;) Nu känns det äntligen lite fräschare igen:) Träffade också Olivia & Lui för en kaffe på eh, mys med lite onödigt tjöt. Och det blev det sista med Lui innan och flyttar till Borås för plugg.

Gjorde en överraskningsmiddag till mina päron på deras 20åriga bröllopsdag i onsdags. Blev mycket lyckat! Pate, gele och sparris till förrätt, moule marinère med vitlöksbröd till huvudrätt och nyplockade björnbär med vaniljglass till efterrätt. As gottit!
Har inte så mycket planer för dagen, skönt:) Sara kommer förbi en kortis och säger hejdå, hon lämnar lilla vbg för plugg i Umeå. Sen blir det nog en kaffe på staden, ska träffa den mycket upptagna Fiona:) och sen blir det nog lite fler gymor som joinar:) Ikväll ska ja o Kajsa gå lös på gymmet igen;) hoppas att min träningsverk hinner lägga sig lite:)
Nu ska jag återgå till sängen och älskade desperate housewives, PUSS!

Älsklings Kajsi 20 bast <3

Det första som hände när ja kom hem till lilla Vbg igen va ju att min älskade Kajsa fylde år. Det firades mes massor av god mat, alkohol och gymor såklart! Blev även ett kort besök på såsen som var av en besvikelse... Annars så låter jag bilderna tala.. ;)
inget minne alls från sista bilden;) vem tog den ??

TACK alla för en kul och galen förferre hos Kajsi iaf:) <3

230811

Back till nutid då:)
Igår var jag med min snygging i Gbg och chillade runt lite. Har inte några pengar så förbjöd mig själv för att shoppa. Lyckades ändå komma hem med en sjal.. ;) Åt en mycket god sallad i nordstan iaf och hade en mysig dag!
SNYGGASTE!!



Idag vaknade jag med feber. Har därför tagit det lugnt idag och chillat hemma mest. Sara kom förbi med lite kuckelimuck medicin som hon kallade det;) och så har jag skypat med älsklings-sis! Är så avis på hennes life in the US;D
Nu ska jag sova, PUSS!

USA pt 2

Yes, så blev det med den updaten när ja kom hem till Svearike igen... Blev full rulle med än gång;)
Efter att vi lämnade av Sofy i Little Rock så drog iaf jag och mammi till Staden med stort S, NEW YORK! Man kan inte annat än älska den staden! Blev lite sightseeing, lots of shopping och massor av god mat!:)
bild från times squere, resten hittar ni på fb:)



USA

Längesen jag skrev nu, suuuuger att man inte kan blogga från mobilen... Bara den man använder till internet ju, speciellt utomlands. Lyckades sno Sofys dator lite nu. Hon är med mamma och hennes coach Bridget ute och lirar lite golf. Jag tog tillfället att ta en sovis och sen träna lite på gymmet. Strax blir det lite hotell frulle och sen poolen. Sjuke varmt här bara så vet inte om man klarar att vara där så länge;) Men vid ett/två tiden kommer de tillbaka igen. Då ska vi till Sam's och köpa hushållssaker till Sofy:) as kul att inreda en lägenhet från scratch;) inte lika kul för plånboken dock... haha!
Sen vi kom till the United States of America så har vi hunnit med en del. Landade i Memphis, the home of Elvis;) så det blev självklart en tur ut till Graceland. Turisternas turistplace typ;) såg minst tio (!!) Elvis-kopior! så fuuuula! ;)
Här i Little Rock, Arkansas, Sofys new home har vi typ mest chillat runt och träffat massa nya människor och kollat golfbanor och skolan och så. Hennes roomie Malin kommer imån så då ska det fixas med möbler och sånt. Har hunnit med både pedikyr & manikyr, så nu är mina naglar väldigt fina:) Har massa bilder men inte fått in dem på datorn än så det får blir när jag kommer hem igen.
Kommer mer update härifrån till helgen när jag är hemma i Svearike igen, ha det bra alla!


PUSS!

100811

Tjoho snyggingar!
Mitt bloggande hamnade visst lite på latsidan igen... Hände en del och det blev inte direkt prio ett;)
min älskling <3


Var på Orust för att fira Jonatans pappa som gifte sig. Kul att träffa Jonatans släkt på den sidan och mys med massa god mat!;)

Klockan är nu halv sex på morgonen och jag kan inte sova.. helt sick! Ska snart hoppa in i duchen och sen åker vi till Landvetter och efter det USA!!! wooooop woooop! Blir lite kulturellt besök i Menphis innan vi ska köra till Little Rock, Sofys new home!!! Gonna miss her so much! Som tur är kommer hon hem på besök över jul iaf:)
Efter vi har lämnat av Sofy blir det ett litet besök i NY!:) lääängtar! men kommer hem 19e igen så är inte borta så länge...
lite pics från Sofys avskedsfest!;)

Nu ska jag duscha innan alla andra vaknar och det blir kaos;)
PUSS!

050811

Rainy day.. men lite skönt faktiskt:)
Gått promme och varit i staden so far idag. Köpte lite bra och ha saker på Bokia och tog en kaffe med min moder.

Blev inget inlägg igår. Hade en mysdag med min älskling, simmade på simstadion bland annat:) Hann också med att träffa fröken Odenius:)
<3<3<3

PUSS!

030811

Tjoho bloggen!:) sjuka bloggaren jag har blivit nu. Detta inlägget blir ett litet bildspel, är för trött för att skriva nått intressant;)

Blev lite myshäng med Sara & Fanny innan. Glass i hamnen och massor av tjöt, trevligt trevligt:)



Hann också med att kolla lite handboll med bästaste Sofy:) Träningsmatch mellan Varberg och RIK. Blev så himla sugen på att spela själv.. Va ju ett tag sen nu!
Sweetiepie <3<3


Efter matchen tog jag min bike hem till fröken Eriksson. Hjälpte henne med att tvätta lite, provade hennes kläder och så åt vi massa god frukt och nötter!:)
Nu ska jag sova, hoppas på ännu en solig dag imorgon!
GODNATT!


030811

Godmorgon! Kom precis hem efter en morgonprommis med Johännie:) As fint väder and I love it! Sitter i solen på balkongen och har det lite gött:) Senare ska jag träffa Sara och Fanny, gaaalet längesen!

Mera från gårdagen.. Blev ju plåtad till Sofis Mode och kommer vara med i nummer 30. Har inte riktigt någon koll på vilket nummer som är ute nu men det blir typ någon gång i början av september tror jag. Temat för mina outfiter var kärlek så jag hade röda läppar och lite små lockigt hår. Älskar när någon annan stylar en:) Blev fyra olika stilar och kände mig faktiskt snygg i alla, inte att det var kläder jag skulle köpa själv kanske men det var fina saker:) Under tiden som jag blev plåtad så var det typ sju (!!) peroner som kollade på och fixade och hade sig. Lite pinsamt i början men sen gick det fin fint, alla var hur snälla och trevliga som helst:) När jag var klar hade jag lite mer än en timma i Sthlm city så det blev lite shopping:) och så satte jag mig ensam på en restaurang och åt, måste sett hur mobbad ut som helst!! Plus att ja va typ över stylad med;) hahah!
ett litet smakprov, sista outfiten;) lite hippiestil kallade dom det :)

SIST MEN INTE MINST, TACK ALEXANDRA för att du fixade min blogg!!! DU ÄR GRYM! :D

020611

Blir ett kort inlägg idag. Kom precis hem från Stockholm, sunk SJ var försenade som vanligt... Men annars så har dagen varit toppen!:) Blev behandlad som en kändis och var i centrum massor. Tell you more tomorrow för nu ska jag sova, naaatti!

älskar det håret!!!

010811

Redan augusti!! och det är först nu som sommaren har börjat typ.. Började dagen med massa blodprov och tråkigheter men resten av dagen har varit toppen!:) Gick en mysig stavgångspromme med mina gymor S och J:) under vår tur bestämde vi att det skulle bli en soldag eftersom att vi alla var lediga. Åkte ner till Ankaret och mötte upp Karin och Emelie. Mysigt med sol, tjöt och även några bad. Det härligaste doppet hade nog Karin;)
Efter solandet mötte jag upp J. Köpte lite alkohol och kräftor till honom. Asså min blogg blir typ lite väl detaljerad känner jag... Ska ändra på detta!! ;)
Nu sitter jag iaf på stans bästa balkong och äter räksallad! Senare ikväll blir det att möta upp några gymor. Ingen utgång ikväll, har ju en viktig dag imorgon! hihi


PUSS!

RSS 2.0