220212

And solsken it was, looovely!

Va home alone idag, mm&mf spelade golf hela dagen lång. Fick solat lite, pratat på Skype, tog en prommis till publix, lagade kyckling och så blev det lite desperate housewives tittande:)

När mm&mf kom hem spelade vi kort och sen kollade jag och granny lite 90210;) vad hade jag gjort utan alla dessa underbara serier;*


Back in FL

Nu är jag tillbaka igen efter en awesome week hos bästa sis! Fattar inte vart tiden tog vägen..:(

Blev en snabb avskedsfika på Starbucks innan jag hoppade på flyget. När jag kom fram mötte granny mig med reesers och mtn dew, så söt så;) sen stannade vi till på något salladsbuffé ställe på vägen hem. Väl hemma pasdade vi på att ha 90210 maraton eftersom morfar var på semel-fest;)

Nu ska jag sova och imon hoppas jag på solsken!!:)


Monday

Goodday:D

Last day in LR.. Dagen började med att sofy hade skola och jag sprang en morgonrunda i solen:)

Sen spelade dom 18 hål på hurricane och jag slog lite på rangen och åkte med i golfbilen:)

Vår sista kväll spenderade jag och sis på ZaZa, ett italienskt ställe med gudomliga sallader som man fick bestämma från scratch;) hade bl.a. blåbär, pecannötter, avo och kyckling i min:) tog efterrätten på starbucks och sen åkte vi till Britney o Brynn och kollade lite tv.

Nu ska jag hjälpa till med lite history-plugg;)


Sunday

Tjobre!

Haft en lugn dag idag. Började dagen med Skype och fruktsallad i Sofys nya skålar;) sen spelade dom golf och jag besökte down town och the river walk typ. Drack kaffe och myste i solen:) äntligen sol här idag!!:)

Efter golfen drog jag och S till target och shoppade lite inredning och gottit:)

Vid 6-tiden kom en svensk tjej som är med i friidrottslaget här och så lagade vi kyckling på norskt vis, eller Emelie lagade:) jag hade gjort en svensk äppelpaj à la Sanna med homemade vaniljsås till efterrätt:)

Nu har vi precis lagt en ansiktsmask och S pluggar lite inför morgondagens quiz;)


Saturday

Blivit dåligt med bloggande nu när jag är här, fullt upp hela tiden typ:)

Igår (fredag) blev det en spontan utgång. Drack appeltini och mojito hos Emelie innan vi drog ut till ett ställe som hette cowboys och dansade loss;)

När vi vaknade idag mådde vi väl sådär.. Jag var glad som inte hade golf iaf;) Efter golfen så blev det japanskt, teopanyaki:) as gottit!

På kvällen var jag och sofy och såg the vow, myyys till max:*


Arkansas

Finally hos sis:) hon hade bakat dom finaste cupcakesen ever som surprise!!:)

Idag började dagen med att jag gymmade när Fia hade klass. Sen hänkade jag med till deras golf, regel studies idag eftersom att regnet öste.. Hann också med lite shopping idag på sports academy och så kollade vi när UALRs tjejer spelade basket.

Nu myser vi med choklad kisses och kollar gamla rötna filmer:*


130212

Kan inte fatta att jag redan varit borta halva min tid, galet vad fort det går!!

Har hunnit med massor idag, fixade till mina naglar bland annat:) tar minst 2h när man gör det hemma men här tog det 40(!!!!) min! Helt sjukt vilken spreed;)

Grillade lax till herrskapet idag och det uppskattades:) har blivit en riktig liten husmor;)

Imon bär det av till sofy!!:) caaaant wait:*


Lobster tail!!

Looooovely food idag!:) va på seafood restaurang med mm & mf och efter det såg vi "the iron lady" på bio, myyyys:*

ÅT EN AV MINA ABSOLUTA FAVVISAR, loooooooobster!!!:D


110212

Chilldag today. Va en sväng på publix, mataffären här, och dom är lika taggade på tisdag den 14e feb som jag är;)

Gjorde ett litet collage med hjälp av min nya app:* bilderna är tagna by moi men resten är påklistrat;)


Latino

Har upptäckt en ny restaurang kedja som jag bara ääääääskar! Latinos heter den och dom har mexikans mat:) åt där igår när ja var på edison mall;) och dom snålade inte med guaccamolen men jag klagar inte för den var HIMELSK! :*


080212

Spenderade den största delen av dagen på Edison Mall, och hann inte ens klart med alla affärer;) dagens bästa köp blev mina rayban waferes som går att vika ihop:) as NÖJD!

När ja kom hem blev det tapas på the Joint! Mysig dag!:)


070212

Haft en lovely day ute med båten idag. Såg ett tiotal delfiner och badade i sjukt underbart vatten:) ibland är livet rättvist:*


:(

Mår dåligt idag. Sängen och massa tråkigheter hela dagen. Nu te och vindruvor, längtar tills den 14e februari!


Super bowl

Finally är dagen med stor D här för the Americans!!;D super bowl finalen... Galet vad dom har taggat, typ samma uppståndelse som vår midsommar känns det som;) super bowls rea, super bowls recept, super bowl ALLT!

Började dagen med att läsa om det i tidningen för att jag ska försöka förstå typ;) sen när ja va i mataffären så va det galet mkt folk som bunkrade upp med godsaker till kvällens match, tog kort på en tårta och några cupcakes;)


<3

Nätterna är en mardröm och dagarna är ännu värre.


040212

Morfar är hemma från Thailand, det firas med gym i mina new shoes;)


010212

Var på mitt livs första hockey match, och inte vilken match som helst utan vi snackar NHL!! ;D Florida Panthers vs Washington Capitals :) synd att emelies prins inte spelade bara och det gjorde inte Ovechkin heller men det var en galet bra match som Panthers vann med 4-2!

bday

<3
Firade min bday med my soul sister hos henne i Weston:) hade en bra dag med god mat och trevligt sällskap;)

RSS 2.0