220611

Jag är sämst på att vara en bloggare. Ska försöka komma igång igen;) Dock är det fortfarande ingen som vet om den.. måste som sagt fixa till den först!
Sen jag skrev sist har det hänt så sjukt mycket att jag inte ens tänker skriva det. Kör igång på nutid istället:) Har en riktig slappis dag. Klockan är tre och har fortfarande inte klätt på mig eller nått. Bara varit ute på en promme och ätit lite frulle;) Börjar jobba imån så tycker att jag är värd en sån här dag. Plus att jag inte är riktigt frisk. Sofia ska ge mig en massage senare, as gött!:)
Har ju blivit sjukt skillad på att lägga upp bilder nu så här kommer en gammal goding;)
bästaste <3
Ska bli bättre på att skriva i fortsättningen, och ska skriva lite intressantare med.
PUSS

060611

Godmorgon! Älskar att vakna upp till detta fina vädret. Blev en mysig morgon promme med älsklings Kajsi. Hade fixat någon ny app på mobilen så jag skulle kunna mäta hur långt vi gick men den funkade inte så bra.. Men det blev en mysig liten tur iaf. När jag kom hem satte jag mig i solen och åt min frulle:) As nice! Tog med mig datorn ut för att jag tänkte fixa någon sorts design till bloggen men det är ju AS svårt!! Måste verkligen få hjälp av någon, men vem kan sånt?
Planerna för dagen är att jag ska tvätta mini coopern, och volvon om jag orkar. Sen ska jag nog träffa Idisen lite när hon har jobbat klart och ikväll blir det middag och vin med gymorna. Känns som om det kommer bli en bra dag! :)

gyms <3
Bild som inte alls passade till texten men ville prova att lägga in en bild;) så nu kan jag det med:)

050611

Ni behöver ju inte hoppas på regelbunden uppdatering.. tror inte man går från inte bloggare till nya Kissie på en dag direkt, det lär nog ta ett tag att få in vanan att skriva ett inlägg när man ändå är inne på internet;)
Sen jag skrev sist har det varit väldigt lugnt. Åkte med Saga ut till hennes mamma, dvs min gudmor, i Bua i fredags. Hade en mysig dag med lite sol, massa god mat och efterlängtat prat:) och hög mysfaktor såklart! Sov över där och så på söndagen hjälpte jag till med det ena och det andra. Skulle bygga en trädkoja till Märta men vi fick inte in virket i bilen så det fick vänta. Blev lite fix och annat mys istället. Åkte hem efter vi hade ätit en sjukt god moussaka till lunch. Handlade och var duktig på hemvägen så när mor & far kom hem låg laxen/lammfilén på grillen och jag hade kokt potatis och gjort sallad. Duktig dotter! Skulle egentligen blivit fest med mina gymor men är inte helt frisk så jag sparar mig tills nästa gång:)
Idag blev det mys med bakfulla gymor vid fästningen. Så himla skönt att det äntligen har kommit lite sommar:) Kul att höra om gårdagens bravader och skönt att slippa ha ångest för att man inte kommer ihåg den;) haha!
Nu på kvällen har jag varit och ätit på Johns Place med mammi & pappi:) Hur härligt som helst en sån här fin kväll. Åt en jättegod makrillfilé. Blev även ett glas rosé på kusthotellet på hemvägen. Mysigt kvalitetstid med päronen. Dock lite konstigt utan Sofy men hon har ju det gött i Napa:)
Nu blir det sängen och imån blir det att fira nationaldagen, hoppas på en till solig sommardag!
Godnatt!

020611

Hittade min blogg nu... bra det gick med att jag skulle blogga när jag var i Australien;) kanske borde köra igång nu istället.
Igår var det Shirins student i Göteborg. Åkte tåget upp med mamma, Saga & Pontus. Helt sjukt att det var ett år sen som det var jag som kom springades och letade efter mitt plakat. Times flies! Mycket trevlig dag i götet iaf:) Satte oss på Avenyn och drack lite vin när dom åkte runt på flaket och sen blev det massa god mat och vin hemma hos Shirin. Kom tillbaka till Varberg vid nio tiden och då blev det drinkar hos Saga innan vi drog till Oscars. Lyckad kväll med massa kul folk!
Klockan tio idag blev det morgonpromme med Ida & Carin. Helt sjukt att vi orkade upp! Nu känns det bra att man varit ute iaf. Planerna för dagen är annars att jag inte ska göra någonting alls typ. Tänkte baka cupcakes till Selma som fyller år. Får se om jag hittar något recept och om jag lyckas. Är ju inte tjejen med tålamod så det jag bakar brukar bli ganska så fult;)
Jahopp, första riktiga inlägget är klart. Ha en bra dag!:)
S

RSS 2.0