270911

Mysig kväll med mina gyms. Åt en god campensallad först och sen blev det gottit från kvantis och mys hemma hos Fio med Idol bland annat:) Nu är jag hemma och sjukt trött så det blev ett kort litet inlägg;)

Natti <3

260911

Back på Påskbergsskolan idag, gillar när man hittar dit man ska iaf. Jobbade på fritids hela dagen, avdelning jollen där det va åk 3-5 så barnen klarade sig själva :) slappt å gött!:)

Mötte upp jojjan för en promme efter jobbet, kom en liten skur på oss annars så var det myys. Gött att få upp lite värme;) känner att hösten är här nu, blir mörkt as tidigt ju :/ och tidigare kommer det bli...

hittade min gamla we-tröja, nostalgi på den men hur gooosig som helst;)
Imån bli det hopefully en mys kväll med mina gyms, men först jobb på jollen 13-17 ;D

Bokmässan

Göteborg för hela slanten i helgen, det var den årliga bokmässan. Hjälpte mammies bokförlag att sälja some books. Och vet ni?! jag träffade Maria Montazami!!! dock blev det inget foto med henne för då var man tvungen att köpa hennes bok o det gjorde jag ej ;) får bli en annan gång, gaaalet lång hon var iaf. Kände mig som en liten pygme även att jag hade heels;)

Jag o moder sov hos min faster Ulla mellan lör & sön så vi slapp komma hem sent för att sen gå upp tidigt på söndagen igen;) blev en myskväll med god mat & dryck på avenyn ist:) och lite ost, kex, vin & gottit i hennes lägenhet efter det:)


Mys med lite family time men det börjar bli lite mkt av det nu...

I veckan blir det jobb på Påskbergsskolan igen, likelike:D
nu: sängen! naaaatti <3

210911

Att jag aldrig lär mig... Skriver en påminnelse till mig själv, och till någon annan med kanske;) ÄT INTE NÖTTER MED SALT PRECIS INNAN NI SKA SOVA!!! gaaalet vad törstig man blir=/ o jag behöver min sömn i natt efter 9,5h jobb idag...

och tips nummer två; ÄT INTE FEM PÄRON PÅ SAMMA DAG!

naaaatti babes <3

200911

Idag var det Ankarjoggen som gällde, det som alla andra skolor kallar skoljoggen ;) Eftersom att jag är lärare för F-2 så blev det inte direkt något joggande för mig. Traskade istället men kom allt upp i två varv tillslut, dvs 4km;)
Arbetade med bokstaven A med F-barnen efter joggningen, skulle se vad barnen kunde för ord som började på A. Gillar att mustasch kom upp som förslag... och när en kille föreslog asa och jag frågade vad det betydde så kollade han på mig som om jag var helt pantad, asså asa bra fattar du väl;) sött!

När jag skulle cykla hem så öppnade sig såklart himlen. Stannade till på Coop för att vänta tills skuren var över. Köpte vindruvor och en red bull och satte mig i det "mysiga" lilla fiket, ensam! Kunde lika gärna skivit mobbad i pannan typ för där satt jag helt dränkt i min ensamhet;) Men det slutade ju aldrig regna! Så tillslut ringde jag morfar som kom dirr;)

Nu har jag precis bakat chokladbollar och rostat mandlar. Va lite sötsugen när jag kom hem;) Snart ska jag träffa sötis-Idis!

190911

Sorry för lite dålig updates det senaste. Har inte varit så händelserika dagar de senaste... Idag var det första dagen för mig på Ankarskolan. Lärare i F-klassen bojen hela veckan låååång:) Gick fin fint. Lite kul att av sex tjejer så heter fyra Ella, en Elley och en Nellie;)
Blev cykling både fram och tillbaka till läjet idag med, den dagliga träningen är den bästa för man tänker inte ens det som träning;) Blev lite häng på eh när jag slutade och sen en myyyys kväll på fregatten med dad:)

Nu har jag kollat idol & käkat way to many cashew nötter. Hatar att äta nötter innan man ska sova för man blir så gaaaalet törstig och det = att man måste gå på toa när man sooover :( haha! i-landsproblem;)

Imån ska jag förhoppningsvis träffa lite gyms, nattti <3

på repeat just nu

150911

Lååååååång dag idag! Är så galet trött så somnar vilken sekund som helst, o klockan är bara nio;) Satte mig i bilen 07.10 imorse. Jobb på Väröbacka skolan i F-2 07.30-13, och snäll som jag är så stannad jag kvar för en annan som blev sjuk under dagen så tog ett fritids pass 13-17.30. Ganska så trött i huvudet om man säger så. Fast mysigaste starten att vi bakade havrekakor;) sen gick dagen mest utför med tråkiga fröknar bland annat. Borde kanske inte skriva sånt offentligt men tror knapt de hittar till min lilla blogg;)
När jag kom hem blev det en gaaalet god räksallad med avo och jordnötter i:) och lite majskolv på det. Plus en välförtjänt rulle kokoscenter;)

Skypade med min älskade syster. Alltid lika mys:) Hon har varit iväg på en tävling i Tulsa i nästan en vecka nu så det fanns ett och annat att prata om:) plus att vi planerade på en eventuell liten resa för mig dit i november:) hihi!
o checka in denna länken vettja

Nu ska jag SOVA, back till Väröbacka skolan för engelska med åk 8&9 tomorrow morning. Nattttti :*

130911

Ledig dag idag, så himlans skönt:) Arbetsskadad från donken så gjorde jag en todo-lista för dagen. Skriver den här också så kan ni se hur det gick för mig;)

Åka till XL-bygg och beställa dörr, check

Beställa tid för slingor, check

Handla på frukt & grönt, check

Hälsa på mormor, check

Hämta klockan, check

Ringa timepool, check

Skicka tidningar till Sofy & Emelie, check

Fixa naglar, check

Träna, check

Hjälpa Karl med engelska brev, tyvärr inte check men började på det iaf:)


haha nööööörd jag vet!;D

Dagens träning blev ett step-pass på friskis, inte alls samma kvalité som på atletica!! var typ jobbigare att cykla hem i motvinden än att steppa ;) hah!
Nu ska jag nana, matte&no väntar på Lindberga skolan imorgon!:)

120911

BÄSTA SOM FINNS JUST NU!:)
upptäckte denna godingen igår när det var bakishäng hos Olli i snäs:) kollade på beck och nerdade oss med Wordfeud, lägg till bodybutter om ni vill ta er en match;)

Idag har jag varit engelska lärare på Håstenskolan. Hade åk 7,8 & 9;) Kan ju säga att engelskaskillsen va det inget fel på men att få eleverna tysta, det va lite svårare...;) tur jag hade farbror-Erik till min hjälp:)

Efter jobbet blev det en prommis till Rusta & ÖB. Stormfonsan & Idisen skulle shoppa proviant inför Aussiresan:) självklart kom det ett ösregn när vi traskade hemåt... Blev hem och torka sig och sen åkte vi bil till Hemmakväll & Kvantum för lite gottit, kokoscenter bland annat;)

Såg denna filmen, helt ok men trodde den skulle vara bättre




Nu ska jag nana, nattinatti!

110911

Gårdagen blev superlyckad! Förfesten hos Karin var toppen:) massa tjöt, hög musik och dryck! vet dock inte vad som hände med att vi skulle ha massa lekar;) fick i oss alkoholen ganska så lätt ändå;) tog våra bikar ner vid halv elva tiden och sen var det shots o massor av dans hela kvällen lång. Kvällen avslutades med att favvo-Idis sov hos moi:) tyckte synd om henne när klockan ringde kl åtta imorse dock:(

lite pics, dock tagna med iphonen så kvalitén är sunk...








bilderna talar ganska bra för kvällen;)


100911

Musiken är på högsta volym och det är festfix på g ;) alltid i-landsproblem vad man ska ha på sig... haha! lägger upp en bild från Sofis mode:) hihi egopics again!


taaaagggar fest med mina gymor hos bästaste Karin! :)

100911

Igår hade vi fredagsmys hos Karin. Gymorna var så gott som samlade;) Campensallad o China Sea mat stod på menyn, gottit gottit! Duktiga Karin bakade även en kladdig kladdkaka till efterrätt:) Mysig fredag med massa tjöt & Idol. Man uppskattar verkligen fredagarna på ett nytt sätt när man jobbar mån-fre:)

Nu är det helg o det firar vi hemma hos Karin med gymorna ikväll igen! :)

060911

mitt nya jobb ;D
Har spenderat de senaste två dagarna på min gamla skola, Påskbergsskolan. I måndags var det F-2 + fritids som gällde och idag var jag hemkunskaps- och svenskalärare i åk 9 och efter det fritids. So far so good... ;) imån väntar hemkunskap i åk 8, stekt kyckling och rotfrukter i ungnen står på menyn :)

mysigaste kvällen igår med massa gymor! chillade hemma hos fröken eriksson med idol & svenska hollywoodfruar ;) kommer sakna dem när de drar till aussiland men som tur är har jag ju några snyggingar kvar iaf :)

nu kollar jag världens rötnaste program, "kaos i båstad". daaaagens skämt!

050911

Vad är en blogg utan lite ego pics?;) här kommer lite bilder från plåtningen i lördags.
mer bilder finns på fejjan, eller på www.magnusegger.se :)

020911

Igår var den 1 september, första höstdagen och mammies bday! Började dagen med jobb på Ur & Skur 8-14. Sen bakade jag och fixade maten till kvällens bjudning;) Kycklingfilé m currysås, quinoa m soltorkade tomater, majskolvar och grönsallad till huvudrätt. Till efterrätt blev det äppel&kokos paj och walnöts cupcakes. Gott gott!
gottit lösgodiiiis <3

Idag blev det morgonprommis med snygge Johanna och sen tåget till götet med kusse-Olli:) Traskade runt massor i stan, shoppade och åt en god sallad. Olivia köpte en sjuuukt snygg hatt som hon kommer älska i Aussi-land;) Vid 16 tog vi spårvagnen till faster Ulla i Frölunda. Blev ännu mer shopping och sen var vi ute och åt på någon italiens restaurang. Gottit! Kvällen avslutades i Ullas dubbelsäng med frukt, godis, chips & baileys:) Myyyys!
snyyyyygg! <3

RSS 2.0