köpa uggs, någon?! ;)

mitt senaste köp dårå... gaaaalet snygga men hade jag verkligen råd med dem?!
tänkte ifall försöka sälja dem, de kostar ca 2000 kr i Sverige. I USA kostar dom 160 dollar så jag tänkte sälja dem för typ 1000 kanske? Eller om jag är riktigt snäll 900? Någon som är sugen? Eller som känner någon som vill ha dem? De är i stl 38/39 och helt fluffiga och as mysiga inuti;) Det är classic modell och färgen heter chestnut:)

291111

Så nu kom visst alla inlägg i en klump, skrev dom tidigare men bloggappen suuuuger så dom publicerades visst nu! Men bättre sent än aldrig;)

Precis ätit en as god tallrik yoghurt med pepparkakskrydda på;) as gottit!

Va hemma hos Olli och hämtade alla gossipgirl boxarna igår kväll så jag har att göra idag;)


281111

Sjuk och ledig från jobbet idag. Blev prommis med min favorit och senare fika på eh och lite häng på staden:) sen bjöd kajsi mig på hennes magiskt goda tomatsoppa innan det blev glögg, julmust och pepparkakshusbak chez moi:)

Myyyyysdag :*


1a adventsmys


261111

Had a beautiful saturday morning:) började med en mysig promme med K, sen en låååång frulle med idoltittande och tradera shopping:) efter det blev det en snabbis i stan, va på systemet och köpte två flaskor glögg:)

14.30 rullade mini coopern till gekås:) Kajsa skulle köpa deo och jag skulle inte ha nått...;) haha det säger ju sig själv! 1300 kr fattigare nu:( men fick köpt en mkt fin plattång bl.a.:) kan ju säga att kajsi fick köpt mer saker än deo..;) när vi skulle åka hem hade det börjat regna så vi fick på oss varsin het poncho;)

Ikv har jag bara ätit, ätit och julpyntat lite;) upp tidigt och träffa min babe för promme imon:)

Pussss:*


251111

Fredag; veckoslut och löning, niiiiice:)

Blev träning innan jobbet, och efter jobbet blev det ett snabbt farväl till Karin som flyttar till Sälen. Sen skulle jag shoppa lite julmust på Coop... Men så hade jag av någon smart anledning tagit ur mitt bankkort från plånkan, så det blidde lite pinsamt där... Kommer dröja innan jag vågar visa mig där igen;)

Dagens bästa blev en mysig kväll på campen med älsklings-kajsi:) så himla glad att jag har dig här, som sagt;) hihi

Imon är det lördag och vi får se vad som händer, morgonprommen är iaf en självklarhet;) naaaaatti:*


paaaaaaaaaaaaaaalla

I need to expose my feelings in something...
men är ju inte en konstnär direkt så detta är väl vad det hade blivit.

241111

En månad kvar till julafton! Galet vad fort tiden går, men jag klagar inte!:)

Träffade kajsi igår efter jobbet:) så glad att hon är på hemmaplan igen!!!:) sen hann jag med tupperware party hos Kerstin:) fick köpt lite praktiska saker som jag tydligen behövde.. ;)

Just nu känner jag för att vara någonstans lååångt bort från var jag är nu!! Det är typ 8 grader, grått och regn ute:( o jag fryyyyyser:( Har nästa lektion om 1h och har absolut ingenting att göra:/


221111

Idag blev det ingen sovmorgon inte..;) 07.05 var det tre hurtiga hunks här för att bygga ;D


211111

Senaste inköpet från tradera;)

Haft en bra måndag som började med powerstep och core, sen jobb på fritids och efter det blev det kaffe och tradera shopping hos fröken Eriksson:)

Nu börjar mina desperata hemmafruar ta slut:( 2 avsnitt kvar...


201111

Bästa starten på dagen; core och träning följt av bad och ångbastu!:) så sjukt värt att man inte drack igår;)

Sen blev det handboll med mams, kollade först damerna mot önnered, sen blev det hem för söndagsmiddag och back för att kolla herrarna mot kärra. Gaaaalet vilken stämning, och vilka heta hunks!!;) haha!

Nu: desperate. Naaaaatti:*


191111

Va på grappa och åt med mina fina!:) mysig kväll med god mat och trevligt tjöt. Det var som en liten avskedsdinner för Karin som drar till Sälen på next saturday;)
Åt as god torskfilé med musslor och lite annat gottit till:) blev inte någon sen kväll så när jag kom hem blev det massa desperate housewives i min mysiga fleece robe;)


181111

I love fridays!:)
Fredagsmys nr 1: jobb på fritids med popcorn, saft och kung fu panda, och pancakes till mellis ;)
Fredagsmys nr 2: fixning av naglarna hos en ny tjej som hette Linda, as skönt och super duktig!:)
Fredagsmys nr 3: campensallad med my four cousins + Marco :)
Fredagssmys nr 4: glögg och gottit när dom små somnat:)

And as i said... I LOVE FRIDAYS!:*


Fredagsmys:*

Fredag=veckoslut and I löööööv it!:) efter jobbet blev det Ikea med min moder, de renoverar på hennes jobb så vi köpte lite skåp och grejer, tur vi har en stor bil;)

Nu kollar vi idol som vi hade spelat in;) och så äter vi vår hemmagjorda hummus som är craaazygod! Provade även rödbetshummus, något att rekomendera, as gott!


Ljusparty

Torsdagen firades först med en sallad från paggan med mamsi:) sen bar det av till fröken Eriksson som kirrade ljusparty. Hon hade gjort det sjukt mysigt med paj, ost, kex och choklad:) och så var den en där som sålde massa ljus som luktade toppen! Jordgubb/rabarber kommer passa toppen i mina nya Iittala ljusstakar;) och sen köpte jag fikon och kryddig äppeldricka eller nått, passar super nu när det går mot juletider:) taack sötnos för en mysig kväll!

När vi kom hem blev det Skype med bästa sis, smidde lite planer för framtiden och tjötade, missu<3

Nu blir det sängen och imorgon är det äntligen fridaaaay:*


Asia Spa



Haft
en myyys kväll på Asia Spa med min moder. Först blev det ansiktsbehandling och halvkroppsmassage i 70 min och efter det myste vi runt i poolerna, basturna och vilorummen. Åt massa frukt och hade det så himla mysigt! Den bästa vardagslyxen, helt klart! Vill dit igeeeeen! :*


jag och mams i NY:)


Shopping-söndag

Återigen en mysdag med mams. Morgonpromme och en låååång frulle på det:) sen bar det av till Kungsbacka för att checka freeport och kungsmässan:)) hittade allt lite fint, plus att dom första julklapparna är inhandlade:)

När vi kom hem gjorde vi massa stor kok, veckans mat är i princip klar:) kålsoppa, jordärtkockssoppa, hummus och banankaka blev det:) nu blir det att portionera och fixa och imon bitti är det back till friskvågen och sen startar en ny jobbvecka..

Pussss:*


051111

Massa mys med mamsi nu när dad är i florida;) Igår va det god mat, rostade mandlar och julmus till idol och sen Marley and me:) och idag började vi dagen med en morgonpromme i det underbara novembervädret och sen åkte vi iväg på husvisning i glommen.

Eftermiddagen spenderade mams med gräsklipparen och jag in the kitchen. Kirrade en as god räksallad till oss och sen har jag bakat hallongrottor, chocolate chip cookies med pistach och havre-, kokos- och kanelkakor. Papps älskar kakor så tänkte att han skulle få en stor burk full som farsdagpresent next week;)

Ikväll blir det mys hos Lui som är hemma på en visit:) campensallad it is;D looooove it! :*


031111

Har haft en mysig kväll på rantzaugatan med mina favoriter<3

Och nu har jag precis avnjutit lite skippy och kollat bröllopsfotografen, naaatti:*


Vattengympa

Daaagens skämt: jag har varit på vattengympa;)) haha! Det var jag och massa 50+ typ;) var den enda med bikini, som typ åkte av hela tiden btw! Körde stenhårt så det blev typ svallvågor runt mig, dom andra typ chillade;) haha men kul varde;)

Nu har jag lagat en as god fisk soppa med lax, torsk, fänkål och saffran bland annat:) mammi och jag passar på nu när papps har dragit till Florida:)

Pusssss:*


RSS 2.0